top of page
Print

Leleu Group biedt u het volledige gamma aan van zowel offset als digitale printen van uw creaties.
Omdat wij zowel een hoge kwaliteit willen afleveren en uw deadlines willen respecteren houden wij onze machinepark up to date. Dit wil concrete zeggen dat elke machine een maximale levensduur van 5 jaar heeft
Al onze machines worden aangekocht met onderhoudscontract. Dit zorgt er voor dat zij tijdens hun levensduur continu de beste kwaliteit leveren en minimale down time hebben.

 

Digitaal

Leleu Group beschikt over een brede waaier van zowel zwart/wit als kleuren digitale printers.

Hiermee zijn wij in staat om zowel groot formaat posters als omslagen te printen en personaliseren. Door onze flexibele organisatie zijn wij in staat om ook grote volume pieken binnen een hele korte tijd te verwerken.

Offset

Leleu Group beschikt over 3 computer gestuurde drukpersen die een elektronische controle en constante kwaliteit garanderen.

Dankzij snelheden tot 18.000 vellen per uur per pers zijn wij in staat om alle opdrachten snel en kwalitatief te drukken. Tijdens het drukken wordt er om de 50 vellen automatisch een controle uitgevoerd van inktbezetting alsook van het register (d.w.z. het perfect op elkaar passen van de kleuren)

Afwerking

Alle afwerking wordt volledig in huis gedaan. Onze verzamelhechter met 16 stations en driesnijder werkt in één bewerking uw brochure volledig af.
Verder kunnen wij alle benodigde nabewerkingen zoals snijden, boren, nieten en plooien voor u doen.

 

Leleu Group, de 360° partner, voor al uw grafische communicatie

bottom of page