Leleu Group, de 360° partner,

voor al uw grafische communicatie

Create

Op basis van uw facturatie gegevens maken wij uw facturen klaar voor verzending. Onze facturatiedienst kan overweg met alle gangbare export gegevens van uw boekhoudprogramma. Op basis van deze gegevens worden flexibele templates gemaakt die dienen om uw facturen af te printen.

Print​

 

Met onze hoog kwalitatieve printers kunnen wij zowel op voorgedrukt papier als full color printen. Dit geeft u de volledige flexibiliteit om de look van uw facturen te bepalen. 

Feedback​

 

Heel het traject van uw factuur kan vanaf de ontvangst op onze beveiligde server tot de aanlevering bij de verzender gevolgd. 

Proces

Indien uw boekhoudprogramma al kant en klare printbestanden kan aanleveren dan kunnen wij deze nog verrijken met extra informatie zoals MailID, promotie teksten etc

 Send​ 

Onze volautomatische omslagvulmachines kunnen worden aangestuurd met een grote variëteit van  geprinte stuurcodes. Deze zorgen ervoor dat de integriteit van elke factuur gegarandeerd wordt. Tweemaal per dag worden onze zending aangeleverd bij BPost. Voor alle andere verzendingswijze, koeriers en internationale verzendingen, is er een dagelijkse pickup 

Leleu Printing

          Dorpstraat 85

          1785 Brussegem

          +32 (0)2 460 42 93

          info@leleu.be

          Volg ons ook op Facebook


Privacy beleid

Algemene voorwaarden

© 2017 Leleu Group
  • Facebook Social Icon